| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Okienko transferowe otwarte już prawie tydzień, więc warto przyjrzeć się sytuacji na rynku. Gelson Fernandes Saint-Etienne ---> Udinese (wypożyczenie) Thomas Kahlenberg Vfl Wolfsburg ---> Evian TG (wypożyczenie) Jose Antonio Reyes Atletico Madryt ---> Sevilla Marco Reus Borussia Moenchengladbach ---> Borussia Dortmund (przejdzie latem)
__________________ CHROBRY GŁOGÓW W SERCU BLAUGRANA NA PIERSI !! | |
| | |
| | #2 |
| Adam Banaś - Górnik Zabrze -> Zagłębie Lubin (kontrakt do czerwca 2014)
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | |
| | |
| | #4 |
| Thierry Henry (NY Red Bull --> Arsenal) [wypożyczenie] Federico Macheda (Man Utd --> QPR) [wypożyczenie] Gylfi Sigurdsson (Hoffenheim --> Swansea) [wypożyczenie] Emmanuel Frimpong (Arsenal --> Wolves) [wypożyczenie] Vito Mannone (Arsenal --> Hull) [wypożyczenie] | |
| | |
| | #5 |
| Marco BORIELLO AS Roma > Juventus - (wypożyczenie) Ostatnio edytowane przez adryan39 ; 01-06-2012 o 15:16 | |
| | |
| | #6 |
|
Patryk Tuszyński MKS Kluczbork ---> Lechia Gdańsk Adrian Budka Widzew Łódź ---> Pogoń Szczecin
__________________ CHROBRY GŁOGÓW W SERCU BLAUGRANA NA PIERSI !! | |
| | |
| | #7 |
| Theofanis GEKAS Eintracht Frankfurt -> Samsunspor (Turcja)
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 |
| Błażej Telichowski - Zagłębie Lubin -> Górnik Zabrze (2 letni kontrakt)
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | |
| | |
| | #9 |
| Ludwik Obraniak - Lille -> Bordeaux (3.5 letni kontrakt) Spoiler
| | |
![]() |
| Tagi |
| 2012 , transfery , zima |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |