| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #21 |
|
ja napisalam tych postów a nadal nie mogę tam nic napisać... no nic. jest jakaś osoba która nagrała w całości wczorajsze: konkurs drużynowy, kwalifikacje, konkurs indywidualny? | |
| | |
| | #22 |
| Ponieważ kiedy skakał jeszcze Adaś zainteresowanie całymi konkursami było małe, więc co dopiero kiedy nie skacze...podobnie jak zainteresowanie F1 bez Kubicy.
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | |
| | |
| | #23 |
|
dobrze ja to wszystko rozumiem, jednak konkursy skokow kolekcjonuja w sumie glownie fani tej dyscypliny ktorzy zawsze będą ją śledzić to po pierwsze. po drugie już zauważyłam że jest tu grono osób ktore czeka na te konkursy i czekać będzie. ja bedę stawiać piwa, mogę wnieść także dotację na forum jeśli będą regualrnie skoki w dobrej jakości, myślę że być może ktoś się do tego dołączy...
| |
| | |
| | #24 | |
| Cytat:
| ||
| | |
| | #25 | |
| Cytat:
Oczywiście będzie fajnie jak będą pojawiały się całe konkursy ![]() Pozdro | ||
| | |
| Mezar upija się dzisiaj na koszt: | nan (12-03-2011)
|
| | #26 |
|
Lillehamer mamy od wczoraj a wziąż nie ma nic w multimediach... szkoda. Stoch na podium !!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | |
| | #28 |
| cieszy nas że Stoch na podium ale popatrz na nasze logo podpis pod logiem naszym priorytetem jest piłka nożna mamy ograniczoną ilość nagrywaczy i nie wyrabiamy wszystkiego nagrywać na żywo ale staramy się zadowolić (w sensie plików) każdego użytkownika naszego forum
__________________ Proszę o nie reuploadowanie moich nagrań - można udostępniać moje linki na innych forach Masz problem z pobieraniem kliknij tutaj POBIERANIE Z ADF.LY ![]() Zarabiaj na publikowaniu linków Lubisz kliknij pod strzałką | |
| | |
| pietras44 upija się dzisiaj na koszt: | Mezar (12-04-2011)
|
| | #29 |
|
Dzisiaj Żyła na 7. miejscu co jest jego najlepszą pozycją w karierze. Brawa dla Piotrka, który awansował na 9. miejsce w klasyfikacji generalnej! Wielka szkoda skoku Stocha, ale lepiej żeby taka wpadka zdarzyła się na początku sezonu niż w dalszej jego fazie. Na szczęście utrzymał miejsce w 10 i w następnym konkursie mamy już dwóch skoczków Na pewno ktoś z kwalifikacji do nich dołączy.
__________________ CHROBRY GŁOGÓW W SERCU BLAUGRANA NA PIERSI !! | |
| | |
| | #30 |
|
Dzięki za to że uploadujecie, mimo że polacy na razie trocher w tyle.. ale to się zmieni! i proszę z eurosa..... | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| narciarskie , skoki |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |