| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Zakładam temat o skokach narciarskich. Jak myślicie, ilu Polaków przebrnie przez kwalifikacje do I konkursu w norweskim Trondheim? Ja mam nadzieję, iż wszyscy 4 Polacy skoczą na tyle dobrze, abyśmy zobaczyli ich w konkursie głównym. | |
| | |
| | #2 |
|
Wątpliwe ;p wejdzie 2-3 max ;p A co sądzicie o formie małysza na początek sezonu? W Kuusamo nic specjalnego nie pokazał. | |
| | |
| | #3 |
|
Z formą Małysza nie jest aż tak źle. W Trondheim powalczy o czołową "10" | |
| | |
| | #4 |
|
Adam się wypalił już chyba.
__________________ ![]() "For our city and that colours, we will return our lives Win for us!" ![]() ![]() | |
| | |
| | #5 |
|
Może jeszcze wygra jakiś konkurs. Mam nadzieję, że Kamil&reszta wreszcie zaczną regularnie wskakiwać do "30". Na razie męczą się w kwalifikacjach...
| |
| | |
| | #6 |
|
Konkurs moze i wygra ale na olimpade w Vancouver to bym się na jego miejscu nie wybierał z taką formą | |
| | |
| | #7 |
|
Przeciez i tak skacze najlepiej z Polaków.. Już po 18:00 rozpoczną się kwalifikacje do jutrzejszego konkursu w Pragelato. Nasi nie startują, a więc tym razem nie będzie wstydu. | |
| | |
| | #8 |
|
Chyba czas powrócić do dyskusji o skokach. W tym sezonie Polacy skaczą całkiem nieźle, a więc jest o czym rozmawiać . Adam Małysz był już na podium w Trondheim. Bardzo dobrze spisuje się Kamil Stoch, który w klasyfikacji generalnej Pucharu Świata jest na doskonałym, 12 miejscu. Krzysztof Miętus regularnie punktuje, czego wynikiem jest miejsce w czołowej "30" Pucharu Świata. Udane skoki w Norwegii dają Marcinowi Bachledzie miejsce w czwartej dziesiątce PŚ. Punkty zdobył już także Łukasz Rutkowski, a za nami dopiero 4 konkursy. Może Adam zdobędzie zoo na olimpiadzie w konkursie...drużynowym To wydaje się co raz bardziej realne.
| |
| | |
| | #9 |
|
Przestań. Jakie złoto w konkursie drużynowym ? ale o brązowy medal przy pechu innych możemy powalczyć. Małysz narazie skacze bardzo dobrze, lecz niespodziewanie Stoch skacze równie dobrze ;o (2 razy był przed Adamem). Nie można również zapominać o kilku naszych młodych zawodnikach, którzy z biegiem czasu się rozwijają. Według mnie to troche źle, że forma polskich skoczków przyszła na ten okres, bo obawiam się, że na olimpiadzie forma zniknie. :/ | |
| | |
| | #10 |
|
A może do olimpiady się rozkręcą jeszcze bardziej....
| |
| | |
![]() |
| Tagi |
| narciarskie , skoki |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |