| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Taki temat, w którym każdy może napisać swoje odczucia odnośnie wczorajszego spotkania. ![]() A przy okazji przetestujemy nowy system rozmowy live. ;]
__________________ | |
| | |
| | #2 |
|
Fajne, fajne. Ciekawe co z tego wyjdzie...
| |
| | |
| | #3 |
|
A Niemcom pewnie gul wyskoczył ;]
__________________ http://pl.youtube.com/user/Cvaniaque | |
| | |
| | #4 |
|
Niewątpliwie mecz z rodzaju cudów. Ale ważne, że się udało. I gramy dalej z Chorwacją o finał. Będzie ciężko, ale dla naszych chłopaków nie ma rzeczy niemożliwych.
__________________ ![]() Legia, Real Madrid, AC Milan, Arsenal FOREVER ![]() ![]() Chcesz kupić tanio dobre perfumy (Boss, Armani, Gucci itp.) to pisz PW lub gg:3995036 ![]() | |
| | |
| | #5 |
|
No u mnie działa live.
__________________ | |
| | |
| | #6 |
|
Wg mnie mecz był bardzo zacięty. To Norwegowie przeważali, ale liczy się wynik. Niestety nie oglądałem ostatniej akcji LIVE bo nie mogłem patrzeć jak przegrywają | |
| | |
| | #7 |
|
Niemcy nie potrafią godzić się z porażką... dzisiaj wszystkie brukowce niemieckie szukają winnych. ;]
__________________ | |
| | |
| | #8 |
|
ciekawe jaka była mina trenera niemców jak Siódmiak strzelił bramke
| |
| | |
| | #9 |
|
Nie oglądałem całego (wiadomo: WBA-ManUtd), ale decydujące fragmenty widziałem. A co do Niemców to zawsze cięzko było im przełknąc gorycz porażki
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #10 |
|
U mnie też. Nawet kozacki ten live ;] A tego Siódmiaka to o mało by nie zgnietli na koniec :P
__________________ ![]() Legia, Real Madrid, AC Milan, Arsenal FOREVER ![]() ![]() Chcesz kupić tanio dobre perfumy (Boss, Armani, Gucci itp.) to pisz PW lub gg:3995036 ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| norwegia , polska |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |