| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Piszcie tutaj co myślicie o tym meczu i przede wszystkim co byście postawili? Kursy z godziny 19:13 Chorwacja - Polska 1,3 10 3,5 | |
| | |
| | #2 |
|
Oczywiście Polskę bym obstawił
| |
| | |
| | #3 |
|
Oczywiście Polska wygra. Nie tylko z Chorwacją, ale całe MISTRZOSTWA! Edit/ dawidex44 - słownik można używać - mistrzostwa/ Hiro Ostatnio edytowane przez thomashaq ; 01-30-2009 o 12:31 | |
| | |
| | #4 |
|
Wygramy z Chorwatami i z Francją zagramy w finale
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #5 |
|
A chorwaci sprzedaja już bilety na finał z ich udziałem
__________________ ![]() | |
| | |
| | #6 |
|
Mecz będzie bardzo wyrównany, nie wykluczone, że zakończy się po dogrywce. Wg mnie wygra drużyna, która zachowa więcej spokoju, zadecyduje też tzw. dyspozycja dnia. Mam nadzieje, że Chorwaci nie wytrzymają presji i zamiast zaleta w postaci własnej publiczności, przeistoczy się w wadę Po meczu z Norwegią wszystko jest możliwe, faworytem nie jesteśmy, ale w ostatnim meczu przeciwko Chorwacji wygraliśmy na IO 27:24, nie mam nic przeciwko o powtórzeniu wyniku.
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | |
| | |
| | #7 |
|
Ja obstawiam Chorwację. Gospodarzom nawet ściany pomagają...
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 |
|
Będzie to najtrudniejszy mecz Polaków ale to my jesteśmy wicemistrzami z przed dwóch lat i stawiam ze to my jednak awansujemy do finału a w finale spotkamy sie z Dania
| |
| | |
| | #9 |
|
Chorwacja ....
__________________ ![]() | |
| | |
| | #10 | |
| Cytat:
![]() Trochę optymizmu Panowie, nie pamiętacie jak nasi przegrywali z Norwegią 3 bramkami na 3 minuty przed końcem spotkania?? Wiary Panowie, WIARY!!
__________________ ![]() ![]() | ||
| | |
![]() |
| Tagi |
| chorwacja , polska |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |