| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Zakładam temat na temat ligi NBA czy są tutaj fani zawodowej ligi koszykówki .Czy tylko piłka nożna tutaj króluje? ![]() Piszcie komu kibicujecie w tym sezonie ? Zapraszam do dyskusji | |
| | |
| | #2 |
|
jasne, ze sa !! moim zdaniem glownym kandydatem do mistrzostwa jest oczywiscie LA Lakers. Rzecz jasna Boston tez bedzie grozny.Faworyta do mistrzostwa w miami nie widze-pomimo spektakularnych wzmocnien nie maja oni na tyle charyzmatycznego trenera, zeby mogl poradzic sobie z tyloma gwiazdami. Ostatnio edytowane przez jeffmills ; 11-09-2010 o 11:37 | |
| | |
| | #3 |
|
no wreście jakiś fan basketu Lakersi?? to już cię nie lubię ) Miami , Miami big trio da radę i zdobędą pierścienie zobaczysz )
| |
| | |
| | #4 |
|
Miami gora jestem fanem
| |
| | |
| | #5 |
|
Nie mam jednego ulubionego. Kiedyś byłem za Bulls, potem Hornets, później 76ers z Iversonem, dalej Cleveland a teraz obserwuje Heat i coraz bardziej Bucks za sprawą Brandona Jenningsa
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #6 |
|
Jestem fanem Oklahoma City Thunder.Polecam wszystkim fanom NBA spotkanie tej drużyny przeciwko Portland z 13 listopada-nikt kto to obejrzy nie zawiedzie się:-) Kevin&Russell=MVP!
| |
| | |
| Palacio upija się dzisiaj na koszt: | darkwoodoferror (02-20-2011)
|
| | #7 |
|
Ja NBA mało oglądam... można by powiedzieć nawet, że bardzo mało... Ale tako staram się obserwować te rozgrywki... Najbardziej jestem za Orlando Magic i LA Lakers
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 |
|
Dolaczajac sie, to lubie NBA bo chociaz wyniki sa powyzej 100 pkt po obu stronach (dzieki temu ze kwarta trwa 12 a nie 10 minut), sa moim zdaniem lepsze przepisy (sprzyjajace ofensywnej grze) i styl jest ultra ofensywny. Poza tym sprobujcie sobie wyobrazic ze jakis europejski klub gra mecze co 2-3 dni - to by bylo nie realne ![]() Niestety nie ogladam duzo, bo w wiekszosci pozna leca a ja jeszcze sie ucze, wiec musze sie wysypiac - jedynie co to sciagam z forum wlasnie mecze. Lubie tez NHL, moj wujek pol zycia spedzil w Kanadzie i mnie pasja do ogladania tego sportu - a ja nawet nie umiem jezdzic na lyzwach :] Ale czasami fajnie sobie obejrzec mecz o 3.00 w nocy - ale tylko kiedy nie ma rodzicow w domu moge to robic
__________________ ![]() | |
| | |
| | #9 |
|
mało oglądam ale najbliżej do Orlando wiadomo dlaczego | |
| | |
| | #10 |
|
No mamy dużo fanów Orlando tylko szkoda że Van Gundy tak mało daje pograc naszemu Marcinowi | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| kibicujecie , nba |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |