| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
| Losowanie MŚ 2010 Grupa A 1. Republika Południowej Afryki 2. Meksyk 3. Urugwaj 4. Francja Grupa B 1. Argentyna 2. Nigeria 3. Korea Południowa 4. Grecja Grupa C 1. Anglia 2. Stany Zjednoczone 3. Algieria 4. Słowenia Grupa D 1. Niemcy 2. Australia 3. Serbia 4. Ghana Grupa E 1. Holandia 2. Dania 3. Japonia 4. Kamerun Grupa F 1. Włochy 2. Paragwaj 3. Nowa Zelandia 4. Słowacja Grupa G 1. Brazylia 2. Korea Północna 3. Wybrzeże Kości Słoniowej 4. Portugalia Grupa H 1. Hiszpania 2. Szwajcaria 3. Honduras 4. Chile W tym temacie wypowiadajcie się na temat tego co myślicie o rozlosowanych grupach. Ostatnio edytowane przez ZuKo ; 12-04-2009 o 18:25 | |
| | |
| | #2 |
|
Grupa G = Grupa Śmierci W pozostałych raczej są wyłonieni faworyci
__________________ ![]() | |
| | |
| | #3 |
| No nie wiem czy grupa śmierci, tu 3 zespoły walczą o awans, a Korea Północna raczej zapewnione ostatnie miejsce ma. Moim zdaniem grupa E jest mocna i najbardziej wyrównana.
| |
| | |
| | #4 |
| Według mnie najmocniejszą grupą jest D oraz G Grupa A Faworytem tej grupy zdecydowanie jest Francja. O 2 miejsce bd walczyć Urugwaj,Meksyk oraz RPA. Jednak mnie 2 miejsce zajmnie gospodarz RPA Grupa B Zdecydowanym faworytem jej Argentyna bez problemów powinni wygrać grupę. O 2 miejsce walczyć będzie Nigeria oraz Grecja jednak myślę że to drużyna z Europy zajmnie 2 pozycję która da im awans do 1\8 Finału Grupa C Bez wątpienia Anglia zajmnie pierwsze miejsce.O2 Miejsce powalczą Słoweńcy oraz Stany Zjednoczone Grupa D Jedna najbardziej z wyrównanych grup. Jednak 1 miejsce zajmnie Reprezentacja Niemiec a 2 Serbia Grupa E Bardzo wyrównana Grupa. Jednak Holendrzy będą w takiej formie jak są bez problemu przejdą jak burza przez grupę. O 2 miejsce powalczą Kamerun i Dania. Grupa F Włosi zdecydowany faworyt. Walkę o 2 miejsce będzie się toczyć między Paragwajem a Słowacją. Nowa Zelandia zdecydowanie nie zagrozi żadnej z tych ekip. Grupa G Zdecydowanie jest to grupa Śmierci. O 1 miejsce powalczą Brazylia i Portugalia ale kto wie WKS też będzie chciało przynajmniej powalczyć o 2 miejsce Grupa H Zdecydowanym faworytem są Hiszpanie. 2 Miejsce powinni zająć Szwajcarzy Najbardziej w tych Mistrzostwach Kibicował będę Anglikom a potem Hiszpanom Ostatnio edytowane przez Steven Gerrard ; 12-04-2009 o 19:05 | |
| | |
| | #5 | |
|
Tu jest podane o której godzinie którego dnia i w jakiej miejscowości rozgrywane są mecze Cytat:
Ostatnio edytowane przez ZuKo ; 02-09-2010 o 20:28 | ||
| | |
| | #6 | |
| Cytat:
myślałem, że Południowa, to zmienia postać rzeczy
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #7 |
|
Bardzo słabe grupy... szkoda mi WKŚ :/ w mś 2006 byli w grupie śmierci (z Holandią, Argentyną i Serbią) i teraz znów szczęście się do nich nie uśmiechnęło, bo są z Portugalią i Brazylią... czarnym koniem mistrzostw będzie USA | |
| | |
| | #8 | ||
| Cytat:
![]() Wiecie może coś o transmisjach w TVP? Jakie mecze w otwartej etc... | |||
| | |
| | #9 | |
| Cytat:
Wszystkie mecze będą pokazywane w TVP 1 oraz TVP 2. Na pewno na TVP SPORT wieczorem będzie podsumowanie dnia,bramki skróty itp. a czy w TVP 1 czy TVP2 będzie to nie wiem. | ||
| | |
| Steven Gerrard upija się dzisiaj na koszt: | dawidex44 (12-06-2009)
|
![]() |
| Tagi |
| 2010 , grup , losowanie , rpa |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |