| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
| Villarreal vs Arsenal Man.Utd vs FC Porto Liverpool vs Chelsea Barcelona vs Bayern M Oceniamy szanse Man.Utd vs FC Porto Awans Czerwonych Diabłów bez żadnych problemów powinni wyeliminować Porto Villarreal vs Arsenal Obydwa zespoły grają równo jednak liczę na Awans Kanonierów Liverpool vs Chelsea Liverpool w formie jeśli ja utrzyma nie powinien mieć problemów z wyeliminowaniem The Blues Barcelona vs Bayern M Barcelona powinna sobie poradzić ale Bayern to nie byle jaka drużyna zapowiada sie ciekawe spotkanie TERAZ WY | |
| |
| | #2 |
|
Villarreal vs Arsenal Awans Arsenalu> Zapowiada się zacięty mecz. Man.Utd vs FC Porto Diabły spokojnie pokonają Porto.... Liverpool vs Chelsea Z taką taktyką L-pool dojdzie daleko... Barcelona vs Bayern M "...BARCA, BARCA, BARCA..." Zawsze najlepsza
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
|
Villarreal vs Arsenal Awans Villareal->czas się zemścić za pechowo przegrany półfinał sprzed kilku lat!!! Man.Utd vs FC Porto Awans Porto->Czyżby Porto znów miało sprawić meganiespodzienkę?. Liverpool vs Chelsea Awans Chelsea->CFC gra z meczu na mecz lepiej, a forma Liverpoolu nie będzie trwać wiecznie Barcelona vs Bayern M Awans Bayern->Niemcy pokazali w 1/8, że są groźni. | |
| |
| | #4 |
| Villarreal vs Arsenal Londyn - Wg mnie zdecydowanym faworytem jest Arsenal. Raczej dwu mecz zakończy się, albo w po karnych, albo wygraną Arsenalu jednym golem. Manchester United vs FC Porto - Diabły są ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji (przegrana z Liverpoolem - tego nie zmieniła). Poza tym Manchester ma do wyrównania rachunki z Porto, za przegrany awans w ostatnich sekundach meczu z przed 5 lat. Liverpool vs Chelsea - Hehe wg mnie będzie to najnudniejszy mecz, po raz kolejny oba zespoły spotykają się w LM w tym etapie rozgrywek. Ciężko wskazać faworyta, obawiam się, że wielu bramek nie zobaczymy. Mimo wszystko większe szanse daje The Reds.FC Barcelona vs Bayern Monachium - Bayern w ostatnim czasie jest w fenomenalnej dyspozycji. Barcelona gra nie pewnie, spodziewam się wyrównanego spotkania z małą niespodzianką w postaci wygranej Bayernu.
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | |
| |
| | #5 |
| Villarreal vs Arsenal Wydaje mi się że awansuje Arsenal. Mimo młodego składu powinni wygrać rewanż na własnym stadionie. Man.Utd vs FC Porto ManU! Wątpie żeby Porto dało radę tak silnej ekipie z Manchesteru. Liverpool vs Chelsea Ciekawa para. Chelsea gra dosyć słabo (jak na swoje możliwości) w tym sezonie. Jednak góra powinien być Liverpool. Barcelona vs Bayern M Barcelona po świetnym początku sezonu miała ostatnio chwile słabości. Uważam że w tym dwumeczu Katalończycy nie dadzą szans Bayernowi. | |
| |
| | #6 |
|
Villarreal vs Arsenal- Zdecydowanie Kanonierzy ! Go Gunners ! Man.Utd vs FC Porto- Ferguson z Rooneyem , Ronaldo , Tevezem i Berbatovem odprawią "Smoki" z kwitkiem. Liverpool vs Chelsea- Świetnie zorganizowana defensywa The Reds rozbije każdy atak Czelsi ! Barcelona vs Bayern M- Zawsze jakaś niespodzianka musi być , czemu nie tu ? Stawiam na Niemców !
__________________ ![]() "For our city and that colours, we will return our lives Win for us!" ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
|
Oceniam szanse: Man Utd Chelsea Arsenal Bayern | |
| |
| | #8 |
|
Porto ( po karnych) Chelsea Villareal Bayern
__________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
|
Villarreal vs. Arsenal Manchester Utd vs. Porto Liverpool vs. Chelsea Barcelona vs. Bayern Manchester Utd vs. Arsenal Barcelona vs. Chelsea Barcelona vs. Manchester Utd
__________________ Ostatnio edytowane przez Harry ; 03-27-2009 o 18:18 | |
| |
| Harry upija się dzisiaj na koszt 3 osób: |
![]() |
| Tagi |
| awansuje , kto , piszemy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |