| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Mam pytanie dotyczące jedynie rozgrywek LM - jak to jest z tymi kartkami? Po ilu żółtych kartonikach gracz pauzuje? Po dwóch kartkach? Po ilu? I jeden mecz, tak? I aby pauzował, musi dostać powiedzmy w dwóch meczach, dwie żółte kartki? Po jednej czerwonej, opuszcza najbliższe spotkanie?
| |
| | |
| | #2 |
|
po ujrzeniu 3 żółtych kartek jest kara jednego meczu zawieszenia. tak samo jest po czerwonej kartce.
__________________ Proszę o nie reuploadowanie moich nagrań - można udostępniać moje linki na innych forach Masz problem z pobieraniem kliknij tutaj POBIERANIE Z ADF.LY ![]() Zarabiaj na publikowaniu linków Lubisz kliknij pod strzałką | |
| | |
| | #3 |
| Aż trzech żółtych? No okej... a nie muszą to być np. trzy mecze z rzędu? Powiedzmy w 1 mecz i 2 meczu zawodnik otrzymuje żółte kartki, w 3 jest czysty, a w 4 kolejny raz otrzymuje żółtą. Także pauzuj?
| |
| | |
| | #4 |
|
Na pewno nie pod rząd ale co do tego czy 3 żółte kartki i zawieszenie to nie jestem pewny. Wg mnie są to dwie i chyba po fazie grupowej kartki są anulowane. Tak na 75% jestem tego pewny.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| liga , mistrzów , zawieszenia |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |