| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Witam! Mam pytanie co do szkółki piłkarskiej FCBarcelony La Masia, jestem wielkim fanem Barcy i bardzo dobrze gram w piłke nożną, myślę że mam szanse dostać się do tej szkoły, ponieważ jestem bardzo dobry, technicznie wyszkolony i chodze na siłownie, mam dobrą postawę, dużo biedam i niczym się nieróżnie grą od tych w La Masia (oglądałem filmy ).Chciałem się tylko zapytać jak się można dostać do tej szkoły, jeśli koś wie to prosze o informacje takie jak np. adres szkoły, nr. telefonu, co trzeba zrobić żeby się dostać, kiedy można iść na testy itp. Z góry dzięki za wasze odp. | |
| | |
| | #2 |
|
takich jak ty naprawde dobrych to jest w kazdym gimnazjum/liceum na pęczki. :] a ile masz lat ?
| |
| | |
| | #3 |
|
Ja w październiku skończe 14. I naprawde oglądałem pare filmów z La Masia i naprawde niczym się nie różnie od nich | |
| | |
| | #4 |
|
no no.. a w jakims regionalnym klubie grasz? pokaz statystyki.
| |
| | |
| | #5 |
|
Teraz oficjalnie niegram bo przez 2 lata leczyłem martwice kości piętowej i niemogłem grać, ale chodze na treningi miejscowej Stali Sanok, bo w Sanoku mieszkam i tam jestem najlepszy (jestem rocznik 95 a chodze na rocznik 93 i tam jestm najlepszy) moge teraz zacząć grać, dostałem pozwolenie od lekarza w roczniku 93 ale chciałbym się sprawdzić na "zawodowych" boiskach | |
| | |
| | #6 |
|
Stal Sanok Swój chłop | |
| | |
| | #7 |
|
Ooo... A ty Hiro z kąd jestes??
| |
| | |
| | #8 |
|
Mam w profilu: Skąd: Kolbuszowa Ale bliżej masz do Paja | |
| | |
| | #9 |
|
No to ktoś może wie jak się można dostać do La Masia??
| |
| | |
| | #10 |
|
Z tego co wiem nie ma już La Masia. Nowy ośrodek treningowy Barcelony to Ciutat Esportiva.
__________________ http://pl.youtube.com/user/Cvaniaque | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| masia |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |