| |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Kto wygra finał Ligi Mistrzów | |||
| FC Barcelona | | 9 | 52.94% |
| Manchester United | | 8 | 47.06% |
| Głosujących: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
No panowie (i panie jeśli takowe są)! Jutro wielki mecz, ostatni w tym sezonie w europejskich pucharach. Na stadionie Wembley dojdzie to powtórki finału z przed 2 lat vs Wg bukmacherów i wielu znawców większe szanse na końcowy triumf ma Barca. Ja jednak liczę na niespodziankę. Glory Glory Man United Po pierwsze - Edwin van der Sar. To będzie prawdopodobnie ostatni mecz w jego wielkiej karierze. On sam jak i pewnie jego koledzy wniosą się na wyżyny by godnie zapamiętał ten wieczór. Po drugie - Ryan Giggs. Trzecia/czwarta młodość walijskiej ikony Diabłów. Dogrywa, strzela, odbiera czyli wszystko czego można chcieć od pomocnika. Po trzecie - Javier Hernandez. Najmłodszy z diabełków w talii Fergusona. Po triumfie w lidze będzie pewnie chciał wygrać europejskie trofeum już w swoim pierwszym sezonie w wielkiej piłce. Oby się nie spalił. Po czwarte - David Villa i Pedro. Daleko im to optymalnej formy. Jest Messi no ale sam nic nie zrobi. Bez napastników nawet dłuuuugie rozgrywanie piłki może katalończykom nie wystarczyć. Po piąte - finał w Anglii więc na trybunach będzie przewaga kibiców MU. Stawiam na Manchester, powiedzmy 2-1
__________________ | |
| | |
| | #2 |
|
Może Messi sam nic nie zrobi ale jest ten super duet pomocników Xavi-Iniesta którzy odwalają największa robote w Barcelonie według mnie bd to bardzo zacięty finał i stawiam 2-0 dla Barcy | |
| | |
| | #3 |
|
Choć zagłosowałem na ManUTD do jednak nie sądzę żeby mieli szansę z Barca. Mimo wszystko będę w to wierzył do ostatniego gwizdka.
| |
| | |
| | #4 |
| od 11 lat z diabełkiem na piersi!! I na zawsze z czerwoną częścią Manchesteru!! 2-1 dla Diabłów!
__________________ Proszę o nie reuploadowanie moich nagrań - można udostępniać moje linki na innych forach Masz problem z pobieraniem kliknij tutaj POBIERANIE Z ADF.LY ![]() Zarabiaj na publikowaniu linków Lubisz kliknij pod strzałką | |
| | |
| | #5 |
|
Czyżby puste trybuny na finale? Przeglądając artykuły poświęcone temu meczowi natknąłem się na poniższe zdjęcie ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #6 |
|
Finał będzie zacięty, ale stawiam na Man Utd. ;]
| |
| | |
| | #7 |
|
To będzie zdecydowanie jeszcze bardziej wyrównany mecz niż ten sprzed dwóch lat. Mój typ to 1-0 dla Barcelony. Visca el Barca!!!
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Faworytem jest Barcelona, ale nie zawsze wygrywa faworyt zwłaszcza na tak wysokim i wyrównanym poziomie. Mecz zapewne będzie bardzo wyrównany co moim zdaniem zapowiada niewielką ilość bramek - ale mam nadzieje, że się mylę. Obstawiam wygraną "Czerwonych diabłów" różnicą jednego gola.
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | |
| | |
| | #9 |
|
Dla mnie jakkolwiek mecz się nie zakończy - będę zadowolony, ponieważ jestem jednocześnie fanem United jak i Barcy (2 lata temu było tak samo ).Jak wspomniał ElKoyote, FC Barcelona jest faworytem, ale Manchester United też potrafią zagrać dobrze i mogą sprawić małą niespodziankę. Co do meczu, nie mam żadnego przeczucia jaki wynik może paść. Jak dla mnie kwestia jest otwarta, może być wygrana jednych, drugich jak i remis. Mimo kibicowania obydwóm klubom, będę bardziej za Barcą, ponieważ nieco wcześniej zacząłem im kibicować | |
| | |
| | #10 |
| Prawie na każdej stronie internetowej pisze że Barcelona to faworyt. W moim sercu jest jednak Manchester i wierzę w ich wygraną.
__________________ ![]() ![]() ![]() Za dobrą pracę zawsze stawiam piwo Proszę użytkowników o nie pisanie na PM z prośbą nagrania Nie nagrywam bo nie mam takiej możliwości | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| finał |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |