| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Kto co ma Adus1994 - Bundesliga, Archiwum Arturo - Magazyny Sportowe, Piłkarze Darek7 - Premiership, Pozostałe ligi Maciek_16 - Całe Mecze, Inne Pliki Mariozab7 - Primera Division, Inne Dyscypliny Pajo - Serie A, Europejskie Puchary DjDarrek - Orange Ekstraklasa ksych - Polacy za granicą Działy do wyboru: [po 2 dla każdego moda] 1.Całe mecze, 2.magazyny, 3.Premiership, 4.Serie A, 5.Primera Division, 6.Bundesliga, 7.Pozostale Ligi, 8.Europejskie Puchary, 9.Inne dyscypliny, 10.Inne pliki, 11.Piłkarze, 12.Archiwum Działy wspólne: 1.Imprezy okolicznościowe [nast Euro 2008], 2.kompilacje [dodajcie czasem jakąś kompile, badz skomentujcie], 3.Towarzyskie [rzadko są], 4.Na zyczenie, 5.Dyskusje [pisac, pisac i jeszcze raz pisac ]Niech kazdy moderator wezmie sobie jeden dzial z nr 1-6 a drugi z 7-12 Oczywiscie dodajemy linki tez do nieswoich dzialow ale najbardziej pilnujemy porzadku "u siebie". Ktos kto ma "na zyczenie", pilnuje tam porzadku, sprawdza czy proszacy ma 5 postow itp itd Do "pilkarze" starajcie sie dawac duzo linkow a archiwum niech wezmie ktos kto ma bogata kolekcje zbiorow ![]() Nie brac dzialow wspolnych, uzupelniajmy sie nawzajem ale za 1 dzial jest odpowiedzialna 1 osoba :P Ostatnio edytowane przez Darek7 ; 07-09-2008 o 18:04 | |
|
| | #2 | |
| jeśli nie ma 5 postów to nie napisze tematu - nie ma uprawnień i nic nie zrobi (tego pilnuje skrypt vB a nie moderator :P) Chciałem dodać tylko że jak ktoś prowadzi dział premiership, serie a itp to TYLKO ON zakłada pierwszy post z danej kolejki i wrzuca tam wszystkie multimedia a reszta postujących wypełnia tą myśl: Cytat:
__________________ Madridistas - no... kocham Real ![]() Ostatnio edytowane przez potter ; 03-14-2008 o 09:01 | ||
| | |
| | #3 |
| 4. Serie A 8. Europejskie puchary
__________________ ![]() | |
| | |
| | #4 |
| - premiership - inne ligi
__________________ ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Darek7 ; 07-25-2008 o 15:19 | |
| | |
| | #5 |
|
-Magazyny -Piłkarze | |
|
| | #6 |
|
- Primera Division - Inne dyscypliny
__________________ | |
| | |
| | #7 |
|
-Bundesliga -Archiwum | |
| | |
| | #8 |
|
Polacy Za Granica (wraz z ksychem) , Bundesliga oraz Ligue 1 (czyli moje stare dzialy)
__________________ I znow na AG ![]() Jesli uwazasz ze Ci pomoglem,lub zrobilem cos dobrego... postaw piwko Ostatnio edytowane przez Maciek_16 ; 03-14-2008 o 18:24 | |
| | |
| | #9 |
|
Maciek chyba nie przeczytałęś co napisałem: zostają Ci: Całe mecze i Inne pliki , owszem moge też Ci dopisać pomoc ksychowi, niestety kto pierwszy ten lepszy a dziś byłeś pierwszy od końca
| |
|
| | #10 |
|
No to niestety bede musial zrezygnowac z moderowania na forum.Dlaczego zmieniamy ciagle , ja mialem Bundeslige i Ligue1 oraz dodawalem pliki do Polacy Za Granica i bylo dobrze.Mnie inne dzialy nie interesuja.Co to jakas zabawa ze kto pierwszy ten lepszy?Nie moja wina tez ze wczoraj mnie nie bylo.Tak sie nie organizuje niestety.Trzeba tak robic jak kazdemu pasuje.Ale dobra...Jesli ja mam miec te dzialy ktore mi teraz dano to zostane normalnym userem i bedzie dobrze ![]() Pzdr
__________________ I znow na AG ![]() Jesli uwazasz ze Ci pomoglem,lub zrobilem cos dobrego... postaw piwko | |
| | |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |