| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Jak myslicie czy Polska bedzie w stanie zapiaa wszystko na ostatni guzik przed Euro2012? Uzasadnijcie swoja wypowied1 w kilku zdaniach Moje zdanie: Wed3ug mnie Polska nie jest w stanie wszystkiego dobrze zorganizowaa poniewa? zabraknie kasy na wszystkie "nowosci" mam na mysli stadiony, drogi itp. Teraz Wasza kolej... | |
| | |
| | #2 |
|
Wiesz Polska dostaje ogromne pieniadze z EU z czego wiekszosc ma byc przeznaczona na budowe drog, stadionow itp. Jak narazie najgorzej przygotowania ida w Gdansku, bo politycy zamiast dzia3ac zaczynaja sie sprzeczac... No ale podsumowujac chyba nawet Polacy musieli by sie bardzo postarac ?eby cos zepsuc | |
|
| | #3 |
|
Wydaje mi sie ?e Polska nie zda?y. Kiedy oni chca budowa stadiony? kiedy beda budowane autostrady? 900km autostrad przecie? to jest smiech a jeszcze wojskowych chca wrobi w to. Bedzie to wstyd na skale swiatowa
__________________ | |
| | |
| | #4 |
|
5 lat to duzo i ma3o. nie spodziewam sie niczego na skale mundialu w niemczech czy euro w grecji. mam jednak nadzieje na sredni turniej na jako takich stadionach. na drogi, tym bardziej autostrady nie licze.
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #5 |
|
EEEE no wolne żarty.... przecież muszą zrobić to co obiecali... zdarzyło się kiedyś zeby ME sie nie odbyły ze względu na brak lub nie ukonczenie stadionow/drog ? przecież nie robią tego dzieci i wszystko mają zaplanowane kiedy skończą... a nie wiecie jakie konsekwencje byśmy ponieśli jeśli by się okazało że nie zdązymy ?
__________________ Madridistas - no... kocham Real ![]() | |
| | |
| | #6 | |
|
<div class='quotetop'>CYTAT(DjDarrek @ May 25 2007, 06:04 PM) [snapback]16383[/snapback]</div> Cytat:
__________________ ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #7 |
|
Nie nooo, bez obaw.. Zda?ymy !! Mamy to zaplanowane jak Scofield ucieczke z Fox River | |
| | |
| | #8 |
|
a mi sie zdaje ze ukraina zrobi co powiedziala a polska jak zawsze cos zwali albo czegos zapomnie zrobic ;(
__________________ 1.Nie podejmuje odpowidzialności za podawane tutaj informacje lub pliki.. 2.Pliki służa do zachęcenia osób do zakupu dekodra, oraz są w celach instruktażowych. 3.Pamiętaj oglądanie platnej telewizji bez placenia abonamentu jest przestępstwem.. | |
| | |
| | #9 |
|
Moim zdaniem zda?a, dostali przecie? tyle kasy ?e nie powinno bya problemu ze zda?eniem na czas.
| |
| | |
| | #10 |
|
Wydaje mi sie ze zapomnieli juz o EURO, w mediach ucich3o. Najlepsze jest to ze poslowie dostana 8 tygodni wakacji! Dlaczego? Bo nie ma pracy w sejmie! To jest smiech na sali! Gdzie sa plany budowy drog? powtarzam jeszcze raz plany budowy drog? Polakom poprostu sie nie chce. Mam jednak nadzieje ze uda sie wszystko przsygotowac, a ja zasiadne w Gdansku na jakis meczyku | |
| | |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |