| |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Kto jest najlepszym piłkarzem reprezentacji Polski? | |||
| Wojciech Szczęsny | | 12 | 21.82% |
| Łukasz Piszczek | | 3 | 5.45% |
| Arkadiusz Głowacki | | 0 | 0% |
| Damien Perquis | | 0 | 0% |
| Sławomir preszko | | 1 | 1.82% |
| Jakub Błaszczykowski | | 14 | 25.45% |
| Rafał Murawski | | 0 | 0% |
| Ludovic Obraniak | | 0 | 0% |
| Adrian Mierzejewski | | 0 | 0% |
| Robert Lewandowski | | 25 | 45.45% |
| Głosujących: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Kto jest najlepszym piłkarzem reprezentacji Polski?
| |
| | |
| | #2 |
|
Robert Lewandowski. W obecnej formie jest najlepszym polskim piłkarzem. Ale też nie zapominajmy o Wojtku Szczęsnym - bo nie grał w 2 ostatnich mecz
| |
| | |
| | #3 |
|
Ja wybierałem między Lewandowskim a Szczęsnym i mój głos poszedł na bramkarza Arsenalu. W ostatnich meczach w których bronił pokazywał najwyższej klasy interwencje. To dzięki niemu nie przegraliśmy z Niemcami czy nie straciliśmy bramek z Gruzją. Także patrząc na poprzednie mecze z Francją i Argentyną pokazał, że należy mu się przysłowiowa bluza z nr. 1 w reprezentacji. | |
| | |
| | #4 |
|
Moim zdaniem numerem jeden pośród naszych piłkarzy jest Wojciech Szczęsny. Chłopak ma umiejętności na skalę światową i udowadnia to w każdym spotkaniu. Stabilna forma również działa na jego korzyść.
__________________ CHROBRY GŁOGÓW W SERCU BLAUGRANA NA PIERSI !! | |
| | |
| | #5 |
|
Jak dla mnie Rober Lewandowski, ale tuż za nim jest Piszczek jak dla mnie.LEvy strzela bramki ma swojego pierwszego hat-tricka w BundesLiga jest mistrzem Niemiec strzelił jako 20 Polak bramkę w Champions League szacun dla niego
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #6 |
|
Jak dla mnie zdecydowanie Szczęsny. To już jest klasa światowa. Za nim plasuje się Lewandowski, a później Piszczek. Reszta w tyle...
| |
| | |
| | #7 |
|
nie będę oryginalny bo reprezentację mamy bardzo średnią. oto kolejność: 1) Łukasz Piszczek - eksplozja talentu zawodnik wszechstronny grywał na pozycji napastnika, pomocnika, obrońcy, W kwietniu 2011 roku portal goal.com sklasyfikował zawodnika na 3. miejscu listy najbardziej udanych transferów Bundesligi sezonu 2010/11 W sezonie 2010/2011 zdobył z Borussią mistrzostwo Niemiec i został wybrany do jedenastki sezonu bundesligi wyprzedzając Philipa Lahma na pozycji prawego obrońcy 2 )Robert Lewandowski - napastnik obecnie szczyt formy 3) Wojciech Szczęsny - ogromne postępy, duży rozwój talentu jeśli poprawi grę na przedpolu to możemy mieć jednego z najlepszych bramkarzy na świecie | |
| | |
| | #8 |
|
Piszczek - jeśli ktoś jest wybierany jako najlepszy piłkarz na danej pozycji w tak silnej lidze to wybór inny być nie może.
| |
| | |
| | #9 |
|
Na dzień 13.01 zdecydowanie Lewandowski...ten z Borussi oczywiście | |
| | |
| | #10 |
|
Piszczek - Jak powiedział Boniek to jeden z 5 najlepszych obrońców w europie. Szczęsny - Dzisiaj jeszcze nie, ale za dwa lata jeden z najlepszych w bramce. Lewandowski - Ciągle się rozwija i będzie jeszcze lepszy. Ale na dzisiaj to LewanGOALski. dwucyfrowe konto z bramkami w bundeslidze robi swoje | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| jest , kto , najlepszym , piłkarzem , polski , reprezentacji |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |