| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Jak myslicie jak powinna wygladac nasza podstawowa 11 na Euro 2012? Smuda przetestowal bardzo wielku pilkarzy..praktycznie wszystkich ktorzy sie wyrozniali w jakis sposob..i jaka macie wizje tej 11? ---------------------Szczęsny------------------- ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Piszczek---Arboleda--Pierquis--Boenisch ---------------------------(Wasyl)--------------- ---------------------------------------------------- Kuba---Matuszczyk---Obraniak---Peszko ---------(Murawski)---------------------------- ---------------------------------------------------- ------Lewandowski-------Jeleń------------- --------------------------------(Ebi)------------- Szczęsny-Aktualnie nr.1 bez dwóch zdań, Fabiański(po wylocie Boruca) nr.2 Piszczek-Nie mamy lepszego prawego obroncy Arboleda-Wiele kontrowersji ale co by nie bylo najlepszy obronca w naszej lidze Pierquis-Wielka niewiadoma.Po grze w klubie widac ze to swietny pilkarz.Nastepca Wasyl Boenisch-Pokazal co potrafi.Naprawde swietny obronca Kuba-Prawa strona z Borussi powinna byc zgrana. Matuszczyk-Niezły w razie czego Murawski moze go zastapic. Obraniak-Wartosciowy pomocnik i mysle ze ma miejsce w 11 pewne Peszko-najwieksza nasza nadzieja chyba Lewandowski-Co by sie nie dzialo najlepszy aktualnie napastnik Polski Jeleń-Znakomity napastnik..gdyby nie te kontuzje..zastepstwo Ebi
__________________ Niedostępne nigdzie wcześniej! Pliki z Ronaldo9! Cala jego kariera! Łącznie ponad 20 GB materiałów!! ZAPRASZAM! http://allgoals.pl/pi-karze/117416-r...o-de-lima.html Archiwum Reprezentacji POLSKI!!!!! Bramki i skróty z 400 spotkań! http://allgoals.pl/archiwum-mecze-to...-archiwum.html ![]() Ostatnio edytowane przez przemek99 ; 02-25-2011 o 10:34 | |
| | |
| | #2 |
|
Szczęsny (Fabiański oraz Tytoń lub Sandomierski) Piszczek------Żewłakow/Sadlok------Głowacki/Jodłowiec------Boenisch (Wasilewski) (Gancarczyk/Wołąkiewicz) Kuba---------Matuszczyk--------Murawski--------Grosicki (Peszko) (Majewski) (Mierzejewski) (Małecki/Rybus) Lewandowski-------Jeleń (P. Brożek) (np. Sobiech) | |
| | |
| | #3 |
|
Moja jedenastka marzeń na Euro 2012 Choć z pewnością będzie inna ;]-----------------Szczęsny---------------------- -------------------------------------------------- Piszczek---Żewłakow---Perquis---Boenisch -------------------------------------------------- Kuba-----Obraniak-----Murawski----Małecki -------------------------------------------------- --------------Smolarek---Grosicki------------- Ostatnio edytowane przez adus1994 ; 09-10-2011 o 17:26 | |
| | |
| | #4 |
|
-----------------Szczęsny---------------------- -------------------------------------------------- Piszczek---Perquis---Arboleda---Boenisch -------------------------------------------------- Kuba-----Obraniak-----Matuschyk----Peszko -------------------------------------------------- --------------Jeleń---Lewandowski------------- | |
| | |
| | #5 |
|
-----------------Szczęsny---------------------- -------------------------------------------------- Piszczek---Perquis---Arboleda---Boenisch -------------------------------------------------- Kuba-----Obraniak-----Matuschyk----Roger -------------------------------------------------- --------------Jeleń---Lewandowski-------------
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #6 |
|
---------------------Szczęsny------------------- (Boruc, Fabiański) ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Piszczek---Arboleda--Wasilewski--Boenisch (Sadlok, Wojtkowiak) ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Kuba---Matuszczyk---Obraniak---Peszko (Murawski, Mierzejewski, Roger) --------------------------------------------- ---------------------------------------------------- ------Lewandowski-------Jeleń------------- (Grosicki, Brożek, Frankowski)
__________________ | |
| | |
| | #7 |
|
Szczęsny (ew. Tytoń) Piszczek----Arboleda-----Perquis-----Boenish(Wojtkowiak,Jędrzejczyk) ------------------------------------------------------------- Błaszczykowski------Matuszczyk(Mierzejewski)------Obraniak-----Rybus (Peszko) ---------------------------------------------------------- Lewandowski,Jeleń (Sadlok) Na atak nie mam swoich kandydatów, obecnie prawie żaden Polski napastnik nie jest w "dobrej" formie i nie mam pomysłu kogo tu ustawić, więc daje strandart
__________________ ![]() Jestem tego pewny, w głębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się... | |
| | |
| | #8 |
|
To według mnie '11', którą najprawdopodobniej wystawi Smuda na pierwszy mecz Euro: Bramkarz: Szczęsny Obrońcy: Piszczek, Perquis, Wojtkowiak, Boenisch Pomocnicy: Błaszczykowski, Polanski, Mierzejewski, Matuszczyk, Obraniak Napastnik: Lewandowski Wątpię, aby przekonał się do gry dwoma napastnikami, choć mogło by to przynieść wymierny skutek. Mam tutaj na myśli grę wysuniętym napastnikiem typu Sobiech lub Brożek, oraz cofniętym, zgrywającym Lewandowskim. | |
| | |
| | #9 |
|
Bramkarz - Szczęsny (Fabiański, Tytoń) Obrońcy - Piszczek, Perquis, Arboleda, Boenish (Wasilewski, Jodłowiec, Glik, Wawrzyniak) Pomocnicy - Peszko, Murawski, Dudka, Obraniak, Błaszczykowski (Matuszczyk, Rybus, Mierzejewski) Napastnicy - R. Lewandowski (Paweł Brożek, Jeleń, Małecki)
__________________ | |
| | |
| | #10 |
|
To i ja zabawię się w selekcjonera ![]() Szczęsny-Piszczek, Jodłowiec, Perquis, Boenisch- Matuszczyk, Dudka, Błaszczykowski, Obraniak, Grosicki- Lewandowski a do kadry ponadto: Tytoń, Sandomierski, Wasilewski, Wojtkowiak, Sadlok, Wawrzyniak, Mierzejewski, Peszko, Murawski, Paweł Brożek, Małecki | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| czas , euro , wybrac |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |