| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | ||||||
|
Poprosze o reupload kilku skrótów L!VE by dawidex44: finał: Holandia- Hiszpania Cytat:
Cytat:
Cytat:
1 połowa: Cytat:
Cytat:
Cytat:
| |||||||
| | |
| | #2 | |||||
| Właściwie to nie wiem o co Ci chodzi.Przecież większość linków nie wygasła. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
__________________ ![]() ![]() ![]() Za dobrą pracę zawsze stawiam piwo Proszę użytkowników o nie pisanie na PM z prośbą nagrania Nie nagrywam bo nie mam takiej możliwości | ||||||
| | |
| pirlo00 upija się dzisiaj na koszt: | mucha0029 (12-04-2010)
|
| | #3 | |
|
To mógłbyś jeszcze przy okazji wrzucic skróty L!VE następujących meczów MŚ 2010: Korea Płn - WKS Brazylia - Korea Płn Cytat:
Dania- Japonia Holandia- Dania Australia- Serbia Niemcy- Australia Argentyna- Korea Płd Nigeria- Korea Płd Francja- RPa RPa- Meksyk | ||
| | |
| | #4 | ||||||||||||||||
|
Ale ja ich nie wrzucałem.Po prostu znalazłem dobre linki,ale postaram się. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niektóre skróty są ze studia ponieważ innych w PL na forum nie ma. A co do przeklej to pliki są do 50Mb więc limit Ci nie grozi. Liczę na piwko
__________________ ![]() ![]() ![]() Za dobrą pracę zawsze stawiam piwo Proszę użytkowników o nie pisanie na PM z prośbą nagrania Nie nagrywam bo nie mam takiej możliwości Ostatnio edytowane przez pirlo00 ; 12-04-2010 o 15:52 | |||||||||||||||||
| | |
| pirlo00 upija się dzisiaj na koszt: | mucha0029 (12-04-2010)
|
| | #5 | |
| Cytat:
| ||
| | |
| dawidex44 upija się dzisiaj na koszt: | mucha0029 (12-04-2010)
|
![]() |
| Tagi |
| 2010 , live , skróty |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |