| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |
|
Mam do Was ogromna prośbę może ktoś byłby w stanie reuplodować mi ten mecz na serwer bez limitów byłbym bardzo wdzięczny dodam,że sam tego nie mogę ściągnąć ;/ a zalezy mi bardzo na tym meczu bo jest w super rożdzielczości byłbym bardzo bardzo wdzięczny oto linki:Sport: Football Event: Bundesliga 2009/2010 Round 1 Language: german Ripper: WetterArsch Length: 1:38:42 Video: 1024 x 576 / 25fps / x264@2000 kbps (1080i Source) Audio: AAC @ 128kbps Cytat:
Ostatnio edytowane przez ElKoyote ; 08-21-2009 o 01:17 | ||
| | |
| | #2 |
|
przeciez na forum jest ten mecz z polskim komentarzem - serwer hostuje.net... chyba ze chodzi Ci o HDTV
| |
| | |
| | #3 |
|
dokładnie Krzychu chodzi mi o HDTV jestem fanem Bayernu i taki mecz w takiej rożdzielczości to miodzio znalazłem fajną strone na którą pewien dostojnik wrzuca mecze Bayernu w HDTV niestety na serwer rapida ;/ napisałem do niego ale się nie odzywa więc postanowiłem wrzucić te linki tutaj tyle że pewnie nikomu nie będzie się chciało za to wziąść ;/ Pozdrawiam
| |
| | |
| | #4 | |||
| Cytat:
1 POLOWA : Cytat:
2 POLOWA : Cytat:
__________________ Ostatnio edytowane przez Hiro ; 08-21-2009 o 06:20 | ||||
| | |
| | #5 |
|
Wiem wiem Felipe_ss i wcale nie jestem wybredny ten mecz Ksycha już dawno zassałem i cieszę się że są tu tacy ludzie na forum jak on bo szczerze powiedziawszy o mecze bundesligi ciężko ,mniejsze zainteresowanie po pierwsze pocieszam się tym że Eurosport 2 ma teraz prawa do ich transmisji i jest kanałem barziej dostepnym,jednak chciałbym trównież ten mecz Hoffenheim - Bayern w większej rozdzielczości mało tego o meczu z Werderem to teraz pozostaje mi pewnie pomarzyć ;/ nic trudno pozdrowienia dla Was i dzięki za zainteresowanie postem
| |
| | |
![]() |
| Tagi |
| bayern , bundesligi , hoffenheim , kolejki , mecz , munchen , ogromna , prośba , reupload |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |