| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |
|
Witam Mam wielką prośbę o reupload meczy Chicago Bulls z sezonu zasadniczego 2010/11 i kilku meczy playoffs ;] bez preferowanego serwera hostingowego, oto lista tematów, które udało mi się znaleźć na forum i o których reupload bardzo proszę: Cytat:
z góry dziękuję za pomoc EDIT prosiłbym również o reupload meczu gwiazd z 2011, gdyż pliki na filesonic już nie funkcjonują ;] NBA All Star Game 2011: Mecz gwiazd - Wschód vs Zachód - 20.02.2011 Ostatnio edytowane przez Bajtelek ; 02-07-2012 o 16:20 | ||
| | |
| | #2 |
|
ponawiam prośbę ;] chciałbym , aby w końcu ktoś tutaj zajrzał ;]
| |
| | |
| | #3 |
|
odświeżam temat ;]
| |
| | |
| | #4 |
|
up ;] | |
| | |
| | #5 |
|
widzę ,że nie ma na co liczyć, admin nie odpisuje na moje pw związane z tym tematem, co jest dziwne, bo na wszelkie inne pytania odpowiadał ;] nie myślałem ,że zawiodę się na tym forum, szkoda ,że tak wyszło
| |
| | |
| | #6 |
| człowieku zrozum skąd mamy brać kolejne TB aby mieć gdzie archiwizować. archiwizujemy co ważniejsze a nie każdą bzdetę (i nie uważam NBA za bzdetę bo czasem sam oglądam) ale po prostu to jest nie wykonalne aby mieć wszystko zarchiwizowane, i nie masz co się zawodzić bo jakbyś był wcześniej zarejestrowany to byś miał czego chcesz, a teraz lamentujesz
__________________ Proszę o nie reuploadowanie moich nagrań - można udostępniać moje linki na innych forach Masz problem z pobieraniem kliknij tutaj POBIERANIE Z ADF.LY ![]() Zarabiaj na publikowaniu linków Lubisz kliknij pod strzałką | |
| | |
| | #7 | |||
|
widzę ,że nie wiesz o co mi chodzi ;] pisałem w tej sprawie do ElKoyote już na początku i dostałem od niego odpowiedź Cytat:
kilka dni potem napisałem do niego kolejny raz z zapytaniem o mecz chicago bulls vs new jersey nets, odpisał mi , o dziwo ;] a kiedy już w następnej wiadomości zapytałem również o temat, który założyłem na forum..cisza Mógł mi chociaż napisać ,że nie zrobi tego z powodu braku czasu lub chęci, zamiast zwyczajnie mnie olewać, tak się nie robi, nieprawdaż? W rzeczywistości możesz myśleć co chcesz na mój temat i masz rację, mogłem się zarejestrować wcześniej, lecz niestety nie wiedziałem ,że takowe forum istnieje ;] dlatego też myślałem ,że dział zwany "Repuload plików" w dodatku "Na życzenie" , będzie funkcjonował sprawnie , i dochodzimy tutaj do smutnej konkluzji ;] Dopiero dzisiaj , kiedy postanowiłem zaprezentować swoje zażenowanie wobec administratorów, ktoś raczył mi odpisać. Przedtem była również jedna osoba, jak mniemam dosyć ważna na tym forum, która również podzieliła moje zdanie na temat niezorganizowanej administracji. Życzę powodzenia w dalszym rozwijaniu się forum Ostatnio edytowane przez Bajtelek ; 02-22-2012 o 16:54 | ||||
| | |
| | #8 |
| Cierpliwości, skromnie mówiąc ostatnio bardzo dużo nagrywam i nie mam czasu na robienie reuploadów (chyba ważniejsze są aktualne wydarzenia?). Dodatkowo dużo osób pisze z prośbą żebym np. wrzucił stare UFC, czy inne starsze mecze NBA, ale ani ja ani mój internet się nie rozdwoimy, albo nawet nie potroimy. Cierpliwości, cierpliwości, cierpliwości
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | |
| | |
| | #9 |
|
Długo musiałem czekać na tą wiadomość. Wystarczyło po prostu odpowiedzieć z ten sposób na moje pw ;] dziękuję
| |
| | |
| | #10 | |
| Cytat:
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | ||
| | |
| ElKoyote upija się dzisiaj na koszt: | Bajtelek (02-23-2012)
|
![]() |
| Tagi |
| bulls , chicago , mecze , nba |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |