| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Jezeli moglbym prosic to prosze o reupload wszystkich meczow ligowych , pucharowych ![]() Najlepiej jezeli to beda mecze od sezonu 2009-2012 ![]() Szczegolnie jest to prosba do ElKoyote, ale równiez inni moga mi pomoc ![]() PS. Zapewne ElKoyote mecze masz posegregowane( w foldery) dlatego nie wklejam linkow ![]() Jezeli bedzie koniecznosc , to wkleje Ostatnio edytowane przez nabora ; 01-18-2012 o 17:24 | |
| | |
| nabora upija się dzisiaj na koszt: | mesqueunclub (02-05-2012)
|
| | #2 | |||||||||
| Dodałem nowe linki do meczów FC Barcelona vs Sporting Gijon - 31.08.2009, Real Valladolid vs FC Barcelona - 23.01.2010, Sporting Gijon vs FC Barcelona - 30.01.2010 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. Ostatnio edytowane przez ElKoyote ; 01-19-2012 o 18:53 | ||||||||||
| | |
| ElKoyote upija się dzisiaj na koszt 3 osób: |
| | #3 |
|
Chciałbym tylko napisac ze megaupload został zamkniety | |
| | |
| | #4 |
| Wiem, ale raczej bym się z tego nie cieszył...
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! BitShare FreakShare Turbobit Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | |
| | |
| | #5 |
|
refresh ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| barelonawszystkie , mecze |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |