| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | ||
|
Link: Cytat:
![]() I tu z Euro 2008 co są pojedynczo to mógłby ktoś dać spakowane; link: Cytat:
| |||
| | |
| Ja_i_Ty upija się dzisiaj na koszt: | barcus (12-31-2010)
|
| | #2 |
|
Nie ma ktoś tych bramek z Euro 2008 (były nagrywane przez bramkipolakow w super jakosci)? A te z MŚ 2006 nikt nie ściągał od cafu tego zbioru całego co wrzucił? lub posiada ktos wszystkie bramki z ms2006 z pl komentarzem? Niech ktoś wrzuci, bo gdzie nie wejde to linki padły, a te od dawidexa pojedyncze z 08 to tylko z MegaUpload działają i wszystko pojedynczo oraz brak karnych... Mógłby ktoś spakować rar'em i wrzucić, a nie wierze że nikt nie posiada. Wiem, że to sie sporo wrzuca (wiadomo w zależności od neta) ale mógłby ktoś dać. Nawet wolno wrzucać w paczkach po 100 i co jakiś czas dodawać. Ostatnio edytowane przez Ja_i_Ty ; 12-31-2010 o 16:26 | |
| | |
| Ja_i_Ty upija się dzisiaj na koszt: | barcus (12-31-2010)
|
| | #3 |
|
No dobra, niech Ci będzie wrzucę wszystkie bramki z Ojro 2008 ale będę wrzucał dzieląc je na grupy.ps. a może pobierz jednak od dawidexa pojedynczo? Jeśli nie bedzie ci sie chcialo to moge wrzucic spakowane. A co do bramek z mś 2006 to napisz jakich Ci trzeba. Ostatnio edytowane przez adus1994 ; 06-18-2011 o 12:46 | |
| | |
| | #4 |
|
barcus wrzuca bramki z Euro 2008 pakowana oddzielnie każda grupa w jeden plik ![]() Jakbyś miał czas to wrzuć tak samo bramki z MŚ 2006 i te bramki masz z komentarzem PL tak? | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| 2006 , 2008 , bramki , euro |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |