| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
|
Zakładam ogólny temat, może znajdą się też inni fani Utd, którzy poszukują starych plików. Bardzo proszę Was o przynajmniej kilka z poszukiwanych przeze mnie plików z komentarzem polskim (Canal+) Sezon 2009/2010 Manchester United 4-0 Stoke City (38. kolejka, byłem na tym meczu, PLEASE!) 1-0 Fletcher, 2-0 Giggs, 3-0 samobójczy (chyba Higginbotham), 4-0 Park Sunderland 0-1 Manchester United (37. kolejka) 0-1 Nani Manchester United 3-1 Tottenham (36. kolejka) 3-1 Giggs (tylko ta ostatnia bramka, z karnego) Manchester City 0-1 Manchester United (35. kolejka) 0-1 Scholes Arsenal 1-3 Manchester United (24. kolejka) 0-1 Nani, 0-2 Rooney, 0-3 Park Wymienione pliki z kom. polskim były dostępne na serwerach, ale już wygasły. Będę bardzo wdzięczny za pomoc i pozdrawiam! | |
| | |
| | #2 |
|
mam te gole, jak nikt mnie nie ubiegnie to wrzuce je jutro POZDRO GLORY! GLORY! MAN UNITED!
__________________ GLORY !! GLORY !! MAN UNITED !!!!! | |
| | |
| | #3 |
|
z góry dziękuję! | |
| | |
| | #4 |
|
Jakimś cudem udało mi się znaleźć brakujące pliki. Wątek zatem zamknięty, a temat może się jeszcze kibicom przyda ![]() Ostatnio edytowane przez zmija_sss ; 08-03-2011 o 08:09 | |
| | |
| | #5 |
|
Udało mi się zebrać znaczną część starych goli ManUtd z polskim komentarzem z sezonów 2008/9 i 2009/10. Poszukuję jednak wciąż następujących plików: 2010/2011 City 0-0 United (skrót montowany live) 2009/2010 United 2-1 Bolton (Knight swojak, Valencia, C+) United 2-0 Blackburn (Berbatov, Rooney, C+) West Ham 0-4 United (Scholes, Gibson, Valencia, Rooney, C+) United 3-0 Burnley (Berbatov, Rooney, Diouf, C+) United 4-0 Hull (4 gole Rooneya, C+) Bolton 0-4 United (swojak, Berbatov 2, Gibson, C+) Blackburn 0-0 United (skrót montowany live, C+) Puchar Ligi City 2-1 United (Giggs, Sportklub) United 3-1 City (Scholes, Carrick, Rooney, Sportklub) 2008/2009 United 1-1 Newcastle (Fletcher, C+) Chelsea 1-1 United (Park, C+) Blackburn 0-2 United (Brown, Rooney, C+) Everton 1-1 United (Fletcher, C+) Arsenal 2-1 United (Rafael, C+) City 0-1 United (Rooney, C+) Stoke 0-1 United (Tevez, C+) Bolton 0-1 United (Berbatov, C+) Blackburn 2-1 United (skrót, C+) Newcastle 1-2 United (Rooney, Berbatov, C+) United 2-0 Portsmouth (Rooney, Carrick, C+) Dokładnie sprawdziłem, co zostało zamieszczone na forum, co jeszcze jest, co już dawno wygasło i wyszła taka lista (Puchar Ligi był zamieszczony na innej stroniei, ale może ktoś jeszcze ma). Bardzo proszę Uploaderów o pomoc! Jestem użytkownikiem Canal Plus od wielu sezonów, mam sentyment do komentarzy tej stacji. Będę wdzięczny za każdy pojedynczy plik. Pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez zmija_sss ; 01-19-2012 o 18:14 | |
| | |
![]() |
| Tagi |
| archiwalne , gole , manchesteru , united |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |