|
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |
| Cytat:
Wiadomo, że na takie gazety trzeba brać poprawkę, ale trochę prawdy w tym jest...Do Euro zostało 4 lata, a Polacy mają dopiero plany stadionów, dróg, hoteli etc. praktycznie nie ruszyli.
__________________ | ||
| | |
| VLD upija się dzisiaj na koszt: | rafi96129 (03-11-2010)
|
| | #2 |
|
Bez paniki! Damy rade! Niestety narodowy pesymizm nadal wyczuwalny, ale spokojnie, Portugalia tez sie martwila, za wczesnie, poradzimy sobie, mam nadzieje ze Ukraincy tez
| |
|
| | #4 |
|
Ja tez mam nadzieje ze sie uda , ale z drugiej strony juz dosyc mam tego wszystkiego.Dlaczego tylko w Polsce takie afery sa :/ az szkoda myslec co tu bedzie jak nam euro odbiora
__________________ I znow na AG ![]() Jesli uwazasz ze Ci pomoglem,lub zrobilem cos dobrego... postaw piwko | |
| | |
| Maciek_16 upija się dzisiaj na koszt: | rafi96129 (03-11-2010)
|
| | #7 |
|
Ja obstawiam że zabierzemy się za wszystko na ostatnią chwile i może zdążymy a może nie. Grecy zdążyli, Portugalczycy zdążyli... To może i nam się uda... ![]() szczerze wam powiem że ja to byłem zszokowany samą decyzją o przyznaniu nam EURO. A czy nam odbiorą? Narazie szanse oceniam tak 50/50 | |
| | |
| Wieszcz upija się dzisiaj na koszt: | rafi96129 (03-11-2010)
|
| | #9 |
|
Najważniejsze są stadiony i hotele, bo przecież piłkarze i kibice powini gdzieś mieszkać :P. Czekam też żeby w okolicach mego miasta na EURO 2012 ulokowała się jakaś reprezentacja. Ale niestety do tego trzeba dobrej bazy treningowej, a w łódźkim brak tego ;/
__________________ ![]() "Jestesmy tam, od wielu lat, zawsze tam gdzie nasza GieKSa gra! Spiewamy jej, ze wszystkich sil, a ona gra i wygrywa! GieKSa Ole! GieKSa Ole! GieKSa Ole! Ole! Ole!" | |
| | |
| kopek upija się dzisiaj na koszt: | rafi96129 (03-11-2010)
|
| | #10 | |
| Cytat:
![]() ![]() Najwyżej zawiążemy oczy zawodnikom, a jak ich wytrzęsie to powiemy że to masaż ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| Cvaniaques upija się dzisiaj na koszt: | rafi96129 (03-11-2010)
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |